We halen

de wereld

in de school

Maak

kennis met

onze school

Nieuws > Nieuwsflits > 21 maart open dag openbaar

21 maart open dag openbaar

Twee openbare scholen in Vaassen: voor elk wat wils….

Staat u voor de belangrijke keuze aan wie u uw peuter wilt toevertrouwen? Heeft u al aan het openbaar onderwijs gedacht? Op woensdag 21 maart is het Open Dag op de Openbare scholen in Vaassen. Zowel op de Sprenge aan de Boxhofstede als op de Montessori Sterrenschool Geerstraat bent u van harte welkom om een kijkje in de klassen te nemen, onze visie op onderwijs te horen en vragen te stellen. Heeft u belangstelling voor een traditionele basisschool of kiest u voor een montessorischool? Op 21 maart kunt u de verschillen zelf zien en ervaren. Neemt u uw peuter gerust mee.
Op de Montessori Sterrenschool Geerstraat wordt het Montessorionderwijs gecombineerd met het Sterrenconcept. Hier mogen kinderen zichzelf zijn en gebruik maken van hun talenten. Ze mogen onbegrensd leren en zichzelf uitdagen vanuit een individuele leerbehoefte. Bovendien kunnen ouders flexibel hun vakanties opnemen.
Op de Sprenge-Vaassen op de Boxhofstede is het onderwijs op de traditionele manier georganiseerd: Niet alles wat ouderwets is, is slecht. Op De Sprenge wordt veel tijd gestopt in het goed aanleren van de basisvaardigheden. Daarnaast is er veel aandacht voor gezond leven en bewegen en doet de school met heel veel sportactiviteiten mee!
Twee goede scholen. Kom op 21 maart gerust langs om te ervaren welke school het beste bij u past.

Deel deze pagina:

School video

Sociale media

Wij communiceren met ouders (ook) met behulp van PARRO 

Volg ons voor het laatste nieuws ook op Facebook.