Aanmelden, hoe werkt dat?

Ben je op zoek naar een basisschool?  De allerbeste indruk krijg je dan door gewoon een kijkje te komen nemen. Een keertje rondwandelen, praten met andere ouders, kinderen en leerkrachten en gelegenheid te bieden al uw vragen te stellen. Plan een afspraak!

Aanmelden voor onze school kan het hele schooljaar rond!
Het is gebruikelijk om je kind aan te melden bij een basisschool als het tussen de 3 en 3 ½ jaar oud is. Dat is een richtlijn. Neem gerust contact met ons op als jullie kind jonger of ouder is!

Bij inschrijving vragen wij u een aanmeldformulier in te vullen.

Wilt u uw kind aanmelden? 
Dit mag op papier of digitaal.  Dit formulier is verkrijgbaar op school of kan op verzoek digitaal worden toegestuurd. Na ontvangst van het aanmeldingsformulier nemen wij contact met je op wanneer jullie kind 3 jaar en 9 maanden is. Samen vullen we een intakeformulier in en op het inschrijfformulier vragen we gegevens voor de leerlingadministratie.  

Aanmelden leerlingen met een specifieke onderwijsbehoefte

Voor leerlingen met een specifieke onderwijsbehoefte bestaat een speciale procedure, neem hiervoor contact met ons op.

Aanmelding leerlingen hogere groepen en/of van andere basisschool

Bij verhuizing uit andere plaatsen of bij leerlingen afkomstig van andere basisscholen wordt er gekeken of er plaats is in de gevraagde groep. Definitieve plaatsing is pas mogelijk na het inwinnen van inlichtingen bij de "huidige" school en na de ontvangst van het onderwijskundige rapport. Wij verzoeken u in voorkomende gevallen, met ons contact op te nemen om een afspraak te maken.